FERRARI E

Ferrari E  is opgericht in 1964 met als doel het maken van standaard machines voor het bewerken van aluminium profielen. In eerste instantie was het noordelijk gedeelte van Italie de afzetmarkt maar al snel volgde de rest van Italie vervolgens Europa.

Tegenwoordig is Ferrari mondiaal leverancier van vooral speciaal machines met specifieke toepassingen op het gebied van aluminiumbewerking.

Vooral daar waar andere leveranciers stoppen, begint Ferrari. Denk bijvoorbeeld aan cirkelzaagmachines met bladafmetingen van 1.000 mm. Maar ook machines voor de productie van kassen, windmolens en bouwbeslagen zijn een greep uit de machines die reeds zijn gebouwd voor de verschillende branches.

FERRARI E. biedt oplossingen voor de verwerking van aluminium , waaronder het ontwerp en de constructie van op maat gemaakte machines en installaties in overeenstemming met superieure industriële kwaliteitsnormen, vrij van productie- en schaalbeperkingen, waarbij de behoefte van de klant centraal staat bij elk project.
Industriële oplossingen op maat voor de klant.