Almatec

Almatec BV, een bedrijf met jarenlange ervaring op gebied van aluminiumbewerking, met een leveringspakket van professionele en betrouwbare productiemachines voor de aluminium industrie.

Door onze specifieke ervaring op het gebied van aluminiumbewerking zijn wij in staat, aan de hand van uw criteria, de juiste machine te adviseren voor uw productieproces. De machines die wij leveren variëren van eenvoudige standaard machines tot complexe hoogwaardige CNC-gestuurde productielijnen.

Naast de advisering en verkoop dragen wij zorg voor de installatie van de door u aangeschafte machines. Het gehele scholing- en instructietraject waarin de operator van de machine tot een volwaardig specialist wordt opgeleid wordt door ons van A tot Z begeleid.

Diensten

In geval van storing kunnen wij u snel en efficiënt via onze telefonische helpdesk oplossingen bieden waardoor uw productie snel hervat kan worden. Indien het niet mogelijk is u telefonisch te helpen, streven wij ernaar om binnen 24 uur na storingsmelding, door middel van een monteurbezoek de storing te verhelpen waardoor de productie door kan gaan.

 

Partnerschap

Het uiteindelijke doel van Almatec is uit zakelijke kontakten een vast partnerschap te creëren.

Partnerschap, voor ons betekent dat in eerste instantie, vertrouwen, gepaard met het doel, dat beide partners door scherpe prijzen en kwaliteitgerichte diensten elkaars positie kunnen versterken en behouden.

Nieuws

 

Service op Tekna machines